Investor Relations

Styrelse och revisor

Tony Andersson Styrelseordförande

Saltsjöbaden
Född 1973
I styrelsen sedan 2023

Tony är vd och koncernchef för Eric Andersson Gruppen och har för tillfället inga andra aktiva styrelseuppdrag. Han har en bakgrund som vd och koncernchef i börsnoterade Infrea och som vd för Certego Gruppen. Han har haft ledande befattningar i både Bravida och Assemblin samt många år inom koncernen Skanska. Tony har stor erfarenhet av att bygga upp verksamheter i företagsledande roller, han drivs av att effektivisera, styra, förvärva och integrera verksamheter samt har tagit bolag till börsen. Tony är civilingenjör från KTH Stockholm och är oberoende i förhållande till Time People Group och oberoende i förhållande till de större aktieägarna.

Per Elgh Styrelseledamot

Lidingö
Född 1957
I styrelsen sedan 2019

Per är vd för Waymark Solutions AB som han tillsammans med Mats Gustafsson bildade för drygt 10 år sedan. Per har jobbat som IT-konsult hela sitt yrkesverksamma liv, initialt som utvecklare och senare som projektledare. Per har varit vd och konsultchef på flertalet konsultbolag sedan 1994, han har även varit delaktig vid grundande av tre IT-konsultbolag. De senaste åren har han parallellt med vd-skapet för Waymark även åtagit sig konsultuppdrag som interimschef, utredare samt som handledare på utbildningen Certifierad IT-arkitekt. Per är civilingenjör inom väg och vatten från Lunds tekniska högskola och trivs bäst i gränslandet mellan teknik och affär. 

Else Pedersen Styrelseledamot

Stockholm
Född 1971
I styrelsen sedan 2021

Else har sedan januari 2018 suttit i koncernledningen för Time People Group i rollen som rekryteringsansvarig. Else har arbetat med IT och Tech i 25 år i Stockholm och har en lång bakgrund inom försäljning, marknadsföring och strategisk kompetensförsörjning. 

Magnus Lönn Styrelseledamot

Stockholm
Född 1974
I styrelsen sedan 2023

Magnus är vd för Proact IT Sweden och är även ansvarig för Proacts verksamhet inom Norden och Baltikum. Tidigare koncernchef för Time People Group AB (2016-2022) där han var med och introducerade bolaget på NGM. Han har haft flertalet chefspositioner på Nasdaq (2006-2016) där han har lett olika team inom produktutveckling och kvalitetssäkring samt stora support- och kundteam. Mellan åren 1999-2006 jobbade Magnus som konsult med fokus på medicintekniska produktutvecklingsprojekt. Magnus har en civilingenjörsexamen i teknisk fysik och elektroteknik från Linköpings tekniska högskola. Sedan 2020 ingår Magnus även i det statligt ägda bolaget Visit Sweden styrelse.

Revisor

Carl Niring Revisor

Grant Thornton

 

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via e-post.