Investor Relations

Pressmeddelanden

Jeanette Jealmo ny vd för Efftre AB

Time People Group rekryterar Jeanette Jealmo som ny vd för Efftre AB. Jeanette kommer närmast från rollen som vd för Agiltec Group där hon under de senaste tre åren byggt upp deras verksamhet inom storskalig agil transformation.

Jeanette har 20 års erfarenhet av IT-branschen, varav 10 år som konsult, och har bland annat varit med om att starta upp och driva konsultbolag. Hon har lång erfarenhet av ledande positioner inom bolag så som Swedbank, SEB och Folksam. Utöver det har Jeanette djup kompetens i sin roll som konsult med specialitet att driva och stötta storskaliga förändrings- och agila transformationsprojekt. Jeanette kommer att efterträda Efftres nuvarande vd Peter Larsson som framöver kommer fortsätta verka som konsult inom bolaget.

- Jeanette kommer med sin erfarenhet och energi att tillföra både Efftre och Time People Group stor kraft framåt i att utveckla och förstärka vår affär inom förändringsledning och agil transformation, säger Magnus Lönn, koncernchef.

Formellt tillträder Jeanette som vd för Efftre den 1 oktober och kommer också att ingå i koncernledningen för Time People Group.

- Att få leda Efftre i den kontext som förstärks av Time People Group och våra systerbolag, ger goda möjligheter att förverkliga Efftres mål och fokus på att leverera kundnytta. Jag ser fram emot att tillsammans med mina kollegor och våra kunder skapa nya möjligheter och tillväxt i en föränderlig värld, säger Jeanette Jealmo.

Efftre är ett av Sveriges ledande konsultbolag inom förändringsledning. Bolaget har under de senaste 10 åren aktivt jobbat med fördjupning inom sitt specialistområde men också kompletterat inom flera verkningsområden. Idag erbjuder bolaget förändringsledning i kombination med spetskompetens inom digital och agil transformation, service management och leverantörsstyrning. Bolaget har en unik kombination av kompetens inom IT och mänskligt beteende och möter kunder främst inom bank/finans, handel, logistik och offentlig sektor. Efftre är ett helägt dotterbolag inom Time People Group koncernen.

Läs mer om Time People Group på www.timepeoplegroup.com.

För ytterligare information kontakta:

Magnus Lönn, vd, Time People Group AB (publ), e-post: [email protected]

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via e-post.