Investor Relations

Pressmeddelanden

Nytt dotterbolag inom Time People Group AB (publ)

Time People Groups styrelse har beslutat att starta ett nytt dotterbolag inom IT- och informationssäkerhet. Dotterbolaget kommer att heta ExSec och kommer erbjuda specialistkonsulter inom området, som också har stor vana att leda förändrings- och transformationsprojekt. ExSec stärker vårt erbjudande väsentligt och kompletterar våra befintliga specialistbolag inom IT och verksamhetsutveckling.

- Vi har under en längre tid velat erbjuda våra kunder konsulttjänster inom säkerhetsområdet och nu har vi ett team som är redo att utveckla detta erbjudande vilket dessutom gör att vi kan få in säkerhetsperspektivet på djupet i alla våra andra specialistbolag, säger Peter Ewers, tf koncernchef på Time People Group.

Time People Group består av specialiserade konsultbolag, som verkar under egna varumärken med tydlig inriktning och kompetens. Tillsammans med moderbolaget bildar de en koncern med bred erfarenhet, spetskompetens och stor leveranskapacitet. Den operativa konsultverksamheten bedrivs genom de specialiserade dotterbolagen, där merparten av bolagen har varit verksamma inom sina respektive specialistområden i mer än 20 år. Time People Groups vision är att fortsätta bygga Sveriges bästa specialistkonsultkoncern.

Läs mer om Time People Group på timepeoplegroup.com.

För ytterligare information kontakta:

Peter Ewers, tf koncernchef, Time People Group AB (publ), e-post: [email protected] 

Hans Nygren, styrelseordförande, Time People Group AB (publ), e-post: [email protected]

Denna information är sådan information som Time People Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 13 oktober 2022 kl 08.30 CET.

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via e-post.